Celebrity News

Stevan Anđelković STAO NA LUDI KAMEN i otkrio: Voleo bih da naše PRVO DETE bude devojčica

Stevan Anđelković STAO NA LUDI KAMEN i otkrio: Voleo bih da naše PRVO DETE bude devojčica

Pevač Stevan Anđelković se pre nekoliko nedelja oženio svojom dugogodišnjom devojkom Natašom, a bračni život mu baš prija, budući da, kako kaže, svaki dan vodi ljubav sa svojom suprugom kako bi što pre dobili bebu.

Anđelković priznaje da jedva čeka da dobije dete, a potajno želi da bude devojčica.

- Nataša nije trudna, ali mnogo bismo voleli da jeste i vredno radimo na tome. Voleo bih da prvo dete bude devojčica, kažu da su ženska deca više okrenuta očevima. Kada je reč o bračnim dužnostima, uredno ih obavljam i uskoro se nadamo lepim vestima - kaže kroz smeh pevač i otkriva da je danima posle svadbenog veselja samo ćutao i gledao u svoju izabranicu.

- Moja supruga i ja dugo živimo zajedno i venčanje je za nas bio samo način da obeležimo našu ljubav. Parovi, inače, prvu bračnu noć provedu u brojanju para, ali mi smo čim se završila svadba legli da spavamo! Sledećih nekoliko dana samo smo se gledali i ćutali. Slobodno vreme provodili smo u druženju sa porodicom - kaže Stevan, kome je brak doneo još veći osećaj odgovornosti.

- Sada, kada sam oženjen, nekako još više osećam odgovornost prema onome što imam sa Natašom. Lep je osećaj krunisati ljubav, a još lepši svoju radost podeliti sa porodicom i prijateljima. Ako je odnos među partnerima zdrav i normalan, brak može samo da ulepša život - objašnjava pevač.

Stevan je otkrio i da voli da pomaže supruzi u kućnim poslovima:

- Oboje kuvamo, mada češće kuva supruga. Kada sam raspoložen, kuvam i ja, ali u našem odnosu ništa nije obavezno. Ako nam se ne sprema ručak, odemo u restoran, ponekad poručimo hranu. Kod mene važi ona „ima da se jede šta je skuvano“.