Celebrity News

Džastin Timberlejk priznao: Kupujem za ženu, OBOŽAVAM ŽENSKE CIPELE

Džastin Timberlejk priznao: Kupujem za ženu, OBOŽAVAM ŽENSKE CIPELE

Pevač Džastin Timberlejk je rekao da mnogo puta natera svoju suprugu Džesiku Bil da proba neku obuću koja se njemu sviđa.

Timberlejk (37) je u intervjuu za magazine People otkrio da je glavni "krivac" za njene cipele i patike koje nosi njegova supruga Džekika (36).

- Kupujem dosta obuće za nju. Volim ženske cipele - istakao je Timberlejk i dodao da uspe da je nagovori da menja svoj stil pa joj je tako jednom priliko savetovao da kupi patike “Er Džordan”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@theshaderoomworld је поделио/ла објаву дана 5. Окт 2018. у 3:07 PDT

Svestan je navodi, da Džesiku na crvenom tepihu svi gledaju u nju, pa ne želi da napravi modni propust, a trudi se i da on sam lepo izgleda.

- Pobrinem se da smo se supruga i ja dogovorili oko odevne kombinacije. To je kao ono što kažu za partnerov ples, potrudite se da budete usklađeni - objasnio je Džastin.

Pevač "gradi" i, kako kaže, impresivnu kolekciju za svog sina Sajlasa (3).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели honeyyy (@uhohhoneyyy) дана 27. Сеп 2018. у 1:29 PDT

- Građen je slično kao i ja, pa imam zasad dve stvari za njega, moje Džordanke i Levi's farmerke. To ću verovatno da mu prosledim - rekao je Timberlejk i dodao da veoma voli modu i da se uvek trudi da dobro izgleda ali da ne razmišlja mnogo o svom stilu.

- Shvatam ga ozbiljno jedino na pozornici - istakao je Džastin, koji je u braku sa Džesikom Bil od 2012. godine. Džesika se proslavila ulogom u seriji "Sedmo nebo".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Almaty/Kazakhstan #wannabeland (@wannabeland) дана 2. Окт 2018. у 8:01 PDT