Celebrity News

Žizel Bundšen OTVORILA DUŠU O REVIJI KOJA JU JE PROSLAVILA: Plakala sam i htela da pobegnem sa piste!

Žizel Bundšen OTVORILA DUŠU O REVIJI KOJA JU JE PROSLAVILA: Plakala sam i htela da pobegnem sa piste!

Slavna lepotica je priznala kako na modnoj reviji koja ju je proslavila nije mogla da zaustavi suze...

Čuveni supermodel Žizel Bundšen u biografiji "Lekcije" otvorila dušu i napisala kako je bila prestravljena i uplakana tokom revije koja ju je učinila poznatom.

Iako je revija Aleksandra Mekvina za koju je Žizel hodala davne 1998. godine, kada je imala samo osamnaest godina, bila prekretnica njene karijere, manekenka je priznala da je bila prestravljena jer je morala da hoda u toplesu.

Žizel je u to vreme slabo razumela i govorila engleski, a to iskustvo ju je promenilo za ceo život:

- Počela sam da plačem. Nisam znala šta da radim. Uglavnom sam razmišljala o tome koliko sam razočarala i osramotila svoje roditelje.

- Probala sam da zadržim suze, ali one su same krenule, i lažne trepavice koje su mi bile zalepljene za oči su počele da padaju. Razmišljala sam da odem, pobegnem. Nije bilo šanse da ću izaći na pistu bez gornjeg dela. 

Da bi olakšala Žizelinu bol, šminkerka za reviju je naslikala beli top na njen torzo, kako bi se stvorila iluzija odeće.

Manekenka je izjavila kako je tokom dela revije na pistu padala veštačka kiša, tako da, kako kaže, niko nije mogao da razlikuje njene suze od kiše...

Brazilska lepotica je dodala da njena porodica nikada nije videla slike sa revije, i kako je ovo iskustvo zauvek promenilo način na koju gleda samu sebe:

- To je verovatno bilo veče kada sam počela da se distanciram od sebe, i da razmišljam o sebi koja se predstavlja u javnosti kao drugoj osobi, kao o njoj. Ja sam bila dobra devojka, i muškobanjasta. 

- Bila sam neko ko se stidi velikih grudi od kada sam ušla u pubertet. Bila sam devojka obuzeta strahom da će moja porodica toliko da se osramoti da nikada više neće pričati sa mnom...Ona je davala utisak da nema nijednu brigu na svetu.

Osim toga, manekenka je u knjizi pisala i o tome da je razmišljala o samoubistvu, i trenutku kada je otkrila da njen tadašnji dečko, a sadašnji muž, Tom Brejdi čeka dete sa bivšom devojkom.