Celebrity News

POSLE MNOGO GODINA Nigor OTKRIO JEZIVE DETALJE grupe "Montenigersi": Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila

POSLE MNOGO GODINA Nigor OTKRIO JEZIVE DETALJE grupe "Montenigersi": Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila

Mnogo godina posle smrti kolege i prijatelja člana grupe "Montenigersi", Dušana Nikolića Duke, Igor Lazić, poznatiji kao Nigor otkrio je neke detalje koji su, kako mu je rekao jedan vidovnjak, očigledno uticali na karijeru cele gurpe, kao i na nemile događaje koji su grupu zadesili.

Poznato je da su "Montenigersi" bili grupa koja je sve oduševila i koja je napravila veliki uspeh, ali za veoma kratko vreme desile su se jezive stvari. Posle duge i teške bolesti umro je Dušan, a onda je u saobraćajnoj nesreći nastradao i Nebojša Saveljić, poznatiji kao Nebo.

View this post on Instagram

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on Jan 28, 2018 at 3:08pm PST

- Na Duletovoj sahrani sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali kako sam ja to znao... Ja sam hteo da on sluša taj CD u tom nekom drugom svetu. Ispostavilo se da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se posle dešavale neke čudne stvari... - ispričao je Nigor za "Balkan Info".

Nigor je otkrio da se mnogo stihova koji su se našli na albumu obistinili.

- Od samog naslova albuma "Allboom" sve je puklo. 

Jedino se jedna pesma za sada nije ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji kaže: `Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti...`. Nebojši se to nije dopalo jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo: `Dok me starost ne počisti`. Međutim desilo se da ga je neko drugi počistio... - ispričao je Nigor.

View this post on Instagram

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on Jan 27, 2018 at 6:20am PST

- Na kraju jedne pesme ima deo gde on pita: `Hoćemo li preživeti`, a ja koji sam u ulozi nekog demona govorim: `Ne, ne, ti nećeš preživeti...`

Onda u pesmi `Tako ti je mala moja` koja je parodija `Bijelog dugmeta` kod nas stoji: `Ej, stani, stani jadan...` I čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina devojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila tom liku: `Stani jadan, stani ubićeš nas, uspori...`

Pesma `Voljeli bi da si tu` koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo... Stih koji peva Nebojša ide: `Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti` - ispričao je Nigor i dodao:

- Više ništa ne pišem tog tipa, samo pozitivno, jer sve što pišeš će se obistiniti - rekao je Igor.

Nigor svoje prijatelje nikada ne zaboravlja, koristi svaku priliku da na njih podseti, a kako je sam ispričao u emisiji ima i šolju iz koje svakog dana pije kafu a na kojoj su Duka, Nebo i on.