Celebrity News

Miona Marković: Gledate je u seriji "Jutro će promeniti sve", izgleda kao top model, a tek da čujete ČIJA JE ĆERKA

Miona Marković: Gledate je u seriji "Jutro će promeniti sve", izgleda kao top model, a tek da čujete ČIJA JE ĆERKA

Dramska serija "Jutro će promeniti sve" premijerno je prikazana sinoć na Prvom programu RTS-a. Prva epizoda o životu mladih u Srbiji, sa akcentom na život izgubljenih tridesetogodišnjaka, najavila je uzbudljivu televizijsku sezonu. Među likovima koji su se izdvojili na samom početku je Kristina. Igra je Miona Marković.

Kristina se publici predstavila kao studentkinja i devojka Ljube, kog glumi Andrija Kuzmanović. Gledaoci su sa njom ušetali u studentski dom u kojem živi i išli na žurku, gde je kao obezbeđenje angažovan njen dečko.

Lepa Miona na beogradskoj premijeri serije, nije skidala osmeh sa lica, a o svojoj ulozi je u dahu sa mnogo uzbuđenja rekla:

- Igram Kristinu, Ljubinu devojku, kog glumi Andrija Kuzmanović. Mnogo je zaljubljena u svog dečka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Sep 26, 2018 at 12:10pm PDT

Miona sa Andrijom na malim ekranima sjajno izgleda, već prvi kadrovi su otkrili da smo dobili novi, zanimljiv glumački tandem. Glumica iza kamera privlači pažnju podjednako kao "na poslu".

Ona je devojka koja je nakon Prve beogradske gimanzije upisala studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je diplomirala u klasi Dragana Petrovića Peleta.

I već uveliko grabi ka dobrim ulogama. Dobila je rolu i u seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu", u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, a gledaćemo je i u filmu "Kralj Petar Prvi u slavu Srbije".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Aug 24, 2018 at 5:04am PDT

Miona privatno ima svog Ljubu, zaintrigiraće vas i činjenicom da je ćerka našeg istaknutog istoričara Predraga Markovića.

Marković i te kako treba da bude ponosna na uspehe svoje ćerke jer je Miona glumica čiji počeci najavljuju veliku karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Mar 5, 2018 at 2:13am PST