Celebrity News

Amerika na nogama zbog EKSKLUZIVNOG INTERVJUA Melanije Tramp!

Amerika na nogama zbog EKSKLUZIVNOG INTERVJUA Melanije Tramp!

Javnost s nestrpljenjem čeka petak, 12. oktobar, kada će se na televiziji ABC prikazati ekskluzivni "jedan na jedan" intervju prve dame Amerike Melanije Tramp i Toma Lamasa, u kojem će lepa Slovenka otkriti mnoge nepoznate detalje iz svog života, ali i napokon razjasniti neke stvari o kojima se do sada samo nagađalo.

Kako stoji u najavi, nije bilo nikakvih zabranjenih pitanja, pa će Melanija otkriti i da li je navodna Trampova prevara uticala na njihov brak.

Lamas nije propustio priliku ni da postavi pitanje o čuvenoj Zarinoj jakni, koja je na leđima imala natpis: Baš me briga, a vas?, kada je gospođa Tramp bila u poseti deci imigranata koja su odvojena od roditelja zbog ilegalnog prelaska granice. Mnogi su tu jaknu doživeli kao njen lični obračun sa američkim predsednikom Donaldom Trampom i njegovom politikom o imigrantima.

Intervju pod nazivom Being Melania - The First Lady obavljen je tokom Melanijinog nedavnog boravka u Africi, koji je ujedno bio i njeno prvo samostalno putovanje u neku stranu zemlju otkako je njen suprug na vlasti.