Celebrity News

Novi holivudski par: Čening Tejtum se nedavno razveo i odmah započeo vezu sa Džesi Džej?

Novi holivudski par: Čening Tejtum se nedavno razveo i odmah započeo vezu sa Džesi Džej?

Čening Tejtum uplovio je u vezu sa  Džesi Džej, nekoliko meseci nakon razvoda od Džene Devan, pišu američki mediji.

Tridesetosmogodišnji glumac i osam godina mlađa pevačica viđeni su nekoliko puta zajedno u prethodnih par meseci. Tejtum je viđen i na koncertima koje je Džesi održala u Sijetlu i Solt lejk sitiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sheknowsgossip on Oct 10, 2018 at 11:09pm PDT


Kako očevici tvrde, par je igrao mini golf na jednom terenu u Sijetlu prošle nedelje. Drugi izvor dodao je da je veza “tek počela i da se veoma zabavljaju.”

Iako nije poznato kada su započeli zabavljanje, Džesi i Čening su se sreli na dodeli filmskih nagrada MTV-ja, kada je glumac dobio nagradu za najbolji komični nastup.

Uprkos tome što su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, Čening i Džena Devan u aprilu su saopštili da će se razvesti posle 8 godina braka.

- Odlučili smo da se razdvojimo kao par. Duboko smo se zaljubili pre mnogo godina i zajedno smo imali magično putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo u tome koliko se volimo, ali ljubav je lepa avantura koja nas trenutno vodi na različite puteve. Nemamo nikakvih tajni niti sakrivenih događaja. Mi smo samo dva najbolja prijatelja koji shvataju da je vreme da naprave malo prostora i pomognu jedno drugom da žive najsrećniji i najispunjeniji život - piše u ovoj objavi.

Oni su na samom kraju dodali i da neće komentarisati razloge rastanka izvan ovog posta i traže razumevanje i poštovanje privatnosti njihove male porodice.