Celebrity News

Emina Jahović i TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA - Razočarana pevačica se oglasila

Emina Jahović i TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA - Razočarana pevačica se oglasila

Emina Jahović uplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu.

Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuğçe and Magazin ?? (@tgc_tncr) on Oct 9, 2018 at 6:00am PDT

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Kada je Emina čula ove informacije, oglasila se i objasnila da je reč o laži.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - napisala je Emina na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 10, 2018 at 11:54pm PDT