Celebrity News

Ovog puta je pala u DEPRESIJU: Severina STRAHUJE za sina

Ovog puta je pala u DEPRESIJU: Severina STRAHUJE za sina

Svi su iznenađeni koliko je ovo loše podnela jer je i ranije bilo sličnih situacija.

Nakon što su u javnost procurele nove sksplicitne fotografije hrvatske pevačice, ona se brine da bi i njen naslednik mogao da sazna za to jer je krenuo u školu, prenosi "Scena".

Severina Kojić ovog puta veoma je loše podnela činjenicu da ju je javnost ponovo videla poptuno obnaženu, jer je njen sin sada školarac i vrlo lako može da sazna šta se priča i piše o njegovoj majci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on May 30, 2018 at 5:46am PDT

- Mali Aleksandar sada ide u školu gde komunicira sa decom, pa drugari iz razreda lako mogu da mu kažu da su videli njegovu mamu u novinama. Deca kao deca, to mogu da iskoriste da ga provociraju i da mu boravak u školi pretvore u pakao. Severina sada zbog toga veoma brine i pokušava da smisli način kako da ga zaštiti od potencijalnih neprijatnosti - ispričala je prijateljica hrvatske pevačice za "Blic Scenu".

Severina danima ne izlazi iz stana, potpuno se povukla , čak ni na treninge ne odlazi dok joj društvo prave suprug i majka. Nekoliko najboljih prijatelja su iz nju, ali ona je neutešna.

Njena menadžer je istakao da oni sumnjaju da je ovo učinio njen bivši partner, dok se Severina nije oglašavala, ali je otkazala sve nastupe.