Celebrity News

Mina Lazarević - Muž nasilnik je pretukao, a ona i danas ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU

Mina Lazarević - Muž nasilnik je pretukao, a ona i danas ima veliku podršku u PRVOM SUPRUGU

Mina Lazarević koja je zbog uloge Čupke u "Porodično blago" postala velika miljenica Srbije u privatnom životu je imala dosta turbulencija. Nakon prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu pred dvoje maloletne dece.

Mina je 2015. napustila supruga Gorana Stanića nakon ovog nemilog događaja.

Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug, osim nasilja u porodici, se sumnjičio i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu nakon što je došla na poziv Mine Lazarević. On se sa sudom nagodio da godinu dana nosi elektronski nadzor u kućnom pritvoru.

A Mina je pre braka sa Goranom Stanićem, bila u bračnoj zajednicki sa džez muzičarom Aleksandrom sa kojim i danas ponekad nastupa, a za koga je rekla da joj je velika podrška.

Glumica o prvom suprugu ima samo reči hvale.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je ranije za "Blic" Mina Lazarević.