Celebrity News

PREŽIVELA PAKAO: Dejana Živković o udesu zbog kojeg joj se lice IZDEFORMISALO

PREŽIVELA PAKAO: Dejana Živković o udesu zbog kojeg joj se lice IZDEFORMISALO

Manekenka Dejana Živković pre dve godine preživela je pravi pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a lečila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije želela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisetila se svega kroz šta je prošla.

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.

U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEYANA (@dejanazivkovic) дана 30. Сеп 2018. у 2:48 PDT

- Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svesna da ce doći do udesa i pogledala sam u vozača sa blagim šokom svega sekund pre udesa - rekla je Živkovićeva.

Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka je objasnila:

- Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera. Nije bilo moguće izbeći udes - priseća se Dejana jezivog momenta i objašnjava zašto se tek posle dve godine odlučila da o tome progovori.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEYANA (@dejanazivkovic) дана 20. Јун 2018. у 11:50 PDT

- To su bili teški dani za mene i najmanje što mi je trebalo u životu u tom trenutku je medijska pažnja. Sada sam odlučila da govorim o tome jer imam potrebu da kažem javno zašto mi je nešto drugačije na licu. Nije se vratilo u normalu kao što su mi doktori u Francuskoj rekli da hoće nakon nekog vremena. Uživo sam zadovoljna kako izgledam, ali vidim da na kameri to izgleda drugačije. Da su jagodice veće i da izgledaju neprirodno. Nažalost, morala sam da dodajem u drugi obraz materijal ne bi li ih izjednačila.