Celebrity News

NASILJE, TUČA I BRUTALNE PROZIVKE: Lukas se pomirio sa Sonjom, a evo šta je dovelo do SKANDALA!

NASILJE, TUČA I BRUTALNE PROZIVKE: Lukas se pomirio sa Sonjom, a evo šta je dovelo do SKANDALA!

Folk zvezda Aca Lukas treći put se oženio 2010. godine, ovog puta Sonjom Vuksanović, bivšom ženom njegovog kolege Željka Šašića s kojim se do tada družio. Međutim, prošle godine odlučili su da stave tačku na bračnu zajednicu, koja tokom sedam godina koliko je trajala, nije bila konstantno ispunjena harmonijom.

Bračna kriza kulminirala je u junu prošle godine kada su domaći mediji počeli da pišu o navodnoj Sonjinoj preljubi sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Lukas nije hteo za medije da prizna da mu je Sonja bila neverna, ali je šokantnim otvorenim pismom obavestio javnost da je njegovom braku došao kraj.

- Draga moja ljubavi, doduše bivša, uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se... - između ostalog napisao je Lukas

Tuča i teške reči

Ubrzo je srpska javnost bila frapirana vešću da je Lukas pretukao bivšu ženu Sonju. Vuksanovićeva je prijavila bivšeg muža u policiji da ju je udario u glavu, ali je to Lukas brzo negirao.

- Tog dana sam otišao da vidim Viktoriju. Sve je bilo u redu dok Sonja nije počela da pominje intervju koji je nedavno dala, gde me je napljuvala. Rekao sam joj da treba da je bude sramota jer sam ja svih ovih meseci lepo pričao o njoj, a ona me pljuje po novinama. Krenula je da viče na mene pred detetom i svašta da mi govori. Iznervirao sam se i rekao joj: “Sonja, nosi se u ku*ac. Došao sam da vidim dete.” Ali ona nije htela da prestane jer ima dijagnozu. Tada sam joj rekao: “Daj, bre, ku*vetino jedna, teraj se u pi*ku materinu, nemoj da počnem svima da pričam ko si i šta si. To je Sonju još više razljutilo pa je uzela šolju iz koje sam pio kafu i gađala me. Na vreme sam se izmakao pa me nije pogodila. Krenuo sam da izađem na vrata jer sam video u kom smeru ide rasprava, ali ona je stala ispred mene i nije mi dala da prođem. Tada sam je odgurnuo nogom kako bih prošao - ispričao Lukas svoju stranu priče.

Već sutradan Lukas je u policiji priznao da je fizički napao bivšu suprugu i za to dobio uslovnu kaznu od deset meseci, sa rokom provere od tri godine, kao i zabranom prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Lukas: Sonja je izgleda prostitutka

Pevač nije birao reči kada je u vreme njihovog međusobnog rata pričao o Sonji Vuksanović.

- Sonja je ku*vetina, laže da sam je tukao, samo sam je jednom šutnuo u nogu. Ovo je sve smislila jer hoće da me vidi iza rešetaka. Te modrice na kolenima je verovatno dobila od ka*anja okolo, možda kada je pre tri dana sa je*ačem otišla na put, šatro da kupuje garderobu. Ona se često je*e, ima ih koliko hoćeš. Je*e se i za lovu verovatno. Izgleda da se moja žena čak bavi i prostitucijom! Trenutno tražim dokaze, a ako ih budem našao, sudskim putem ću joj oduzeti dete. Da je nije mučeni Željko Šašić pokupio iz onog Leverkuzena i da posle toga nije bila sa mnom, i dalje bi čekala u redu u diskoteci da se slika sa mnom i Cecom Ražnatović, koju inače naširoko pljuje. Ne znam odakle joj ideja da se tako ponaša prodavačica jeftinih krpica sa Kapali čaršije.