Celebrity News

Željko Šašić priznao šta misli o svojoj bivšoj supruzi Sonji, kao i o njenom razvodu od Ace Lukasa

Autor: | 09/07/2017

Željko Šašić priznao šta misli o svojoj bivšoj supruzi Sonji, kao i o njenom razvodu od Ace Lukasa

Poslednjih nedelju dana Srbiju trese bračna afera Ace Lukasa i njegove supruge Sonje Vuksanović, a njen bivši suprug i otac njene ćerke Sofije - Željko Šašić ekskluzivno za Star bez ustezanja progovorio je o svemu.

Šašić tvrdi da je Lukasu teže palo to što veruje da on sada likuje nad njihovim skandalima, nego sam splet događaja o kojima bruji ceo region.

- Ma njemu je sada gore to što misli da ja likujem nad njihovim skandalima, nego sve što ga je strefilo i okarakterisalo kao nekoga ko je prevaren ili ne znam šta već. Varaju se oboje, ne likujem, samo mi je zabavna ta španska serija - rekao je Željko ta STAR i dodao:

- Nisam im držao sveću, ali svašta se godinama priča po gradu, i o prevarama i o drugim stvarima, nisu zlatni ni jedno ni drugo. Kažem, sve je previše zabavno, posebno to što navode da je Lukas čitao njene poruke i tako je uhvatio, e pa to je hit. Pa što tražiš vraga!

Aca Lukas srećan posle razvoda: U Branislavi sam pronašao sve što sam u ženi tražio

Na pitanje da li je i dalje zaljubljen u svoju bivšu suprugu Šašić je sa osmehom priznao:

- Ne, nemam ja sa tom ženom ništa više, ona je majka moje ćerke i to je sve, a s obzirom da je ja najbolje poznajem, verujem da će je ubrzo povezivati i sa Trampom. Ona je rođena za to. Ima tu krimi-džimi ličnost i, verujte, da je bila kojim slučajem muško, bila bi poput Arkana ako ne i jača. Ona sve može da nadigra. Sonja i ja nikada više nećemo biti zajedno. Želim joj svu sreću ovog sveta, ali što dalje od mene, nisam ja njen afinitet, niti je ona moj! Ne znam ni koje je njeno zanimanje sada, ne razumem ništa, ali dobro, vidim da je uvek nečija žena, nečija bivša žena…

A kako je Sonja podnela vest o Lukasovoj novoj romansi pogledajte OVDE