Celebrity News

SELI SE IZ SRBIJE: Sofija Milošević iz veoma bitnog razloga spakovala kofere, možda se NIKADA VIŠE NE VRATI!

SELI SE IZ SRBIJE: Sofija Milošević iz veoma bitnog razloga spakovala kofere, možda se NIKADA VIŠE NE VRATI!

Manekenka Sofija Milošević dobila je poslovnu ponudu iz Amerike zbog koje će u narednih nekoliko nedelja napustiti rodnu zemlju, saznaje “Blic”.

Zbog brojnih poslovnih obaveza Sofija Milošević prinuđena je da ponovo spakuje kofere i preseli se u Njujork. Ona uveliko traži stan koji će iznajmiti, a u Srbiju će dolaziti samo kada za tim ima povoda.

Na jednom od kastinga na kojem je bila tokom leta izabrali su je da radi jednu od prestižnih modnih kampanja u Americi. Nakon razgovora sa prestavnicima te kompanije shvatila je da će morati duže da boravi u Ameriki i da će joj to omogućiti da se pojavi na najvećim modnim revijama u svetu. Zbog toga je odlučila da iznajmi stan i nastavi svoju karijeru tamo gde je stala kada se vratila u Srbiju. Njen agent je istakao da je ovo njen veliki povratak i već do detalja ima isplaniran plan šta će u narednim mesecima raditi. Sofija će prvo provesti meseca dana u Milanu, a potom odlazi u Ameriku - kaže za “Blic” izvor blizak mankenki koji ističe da je Sofija bila skeptična po tom pitanju.

- Nije odmah verovala da je ponuda ozbiljna. Sve vreme je mislila da od toga neće biti ništa pošto nakon kastinga nije pristizala nikakva povratna informacija od ove modne kuće. Kada joj je agent saopštio da je sve prošlo bez ikakvih problema, prelomila je i saopštila svima da će otići u Ameriku. U Srbiji su joj ponudili ulogu u jednoj seriji, ali je ona odbila i odlučila da se potpuno posveti modi - dodaje naš izvor.

Da bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo Sofiju.

- Spakovaću kofere i bežim u Ameriku. Zamislite, kampanja prođe fantastično i možda se onda nikada više ne vratim u Srbiju. Volim svoj posao i zbog njega sam spremna da žrtvujem sve, što sam ja negde i pokazala jer sam veći deo svog života provela van svoje zemlje. Neće mi biti problem da se preselim - izjavila je za “Blic” Sofija koja nije želela da otkriva na kojem projektu će raditi.

Inače, Sofija je trenutno naša najuspešnija manekenka i radila je brojne kampanje za najprestižnije brendove.