Celebrity News

Eksplodirao automobil voditeljke Marijane Mićić!?

Eksplodirao automobil voditeljke Marijane Mićić!?

U Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, kod Trošarine, eksplodirao je automobil. Jedna osoba u Urgentnom centru. Mediji: U pitanju automobil voditeljke Marijane Mićić. Navodno je povređen njen otac.

U Hitnoj pomoći za Mondo je potvrđeno da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar.

MUP je saopštio da je policiji prijavljeno da se oko 13:30 časova u Ulici Vojvode Stepe, u blizini broja 414, dogodila eksplozija i požar na automobilu "golf 4". Povrede ruke i bubne opne zadobio je šezdesettrogodišnji muškarac, koji je prvezen u Urgentni centar, navodi MUP.

Prema prvim informacijama, koje prenosi "Kurir" eksplodirao je auto u vlasništvu voditeljke "Pinka" Marijane Mićić, a u kolima je u tom trenutku bio samo njen otac, koji je prošao sa lakšim povredama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marijana Mićić (@micicmarijana) дана 11. Мај 2018. у 1:35 PDT

Prema pričama očevidaca, automobil je eksplodirao na kolovozu u toku vožnje.

Voditeljka je za" Blic" rekla da auto nije njen, tj. da nije njen već sedam godina a na pitanje da li je u kolima bio njen otac neodređeno je odgovorila sa "Ne mogu sada da pričam".

Ovaj deo grada je blokiran i uviđaj je u toku.

Ovo je drugi incident sa automobilima koji je zadesio voditeljke s Pinka. Početkom septembra eksplodirao je i automobil koji je vozila Dušica Jakovljević.