Celebrity News

Australija obožava Megan i princa Harija: PRVI POKLON za bebu je već tu!

Australija obožava Megan i princa Harija: PRVI POKLON za bebu je već tu!

Zvanične vesti stigle su iz palate, a beba se očekuje na proleće 2019.

Na dan kada je objavljeno da je u drugom stanju Megan Markl je sa princem Harijem taman stigla u Sidnej odakle će započeti kraljevsku turneju. Tada, na svom prvom zvaničnom pojavljivanju Megan je odala počast pokojnoj princezi Dajani, Harijevoj majci.

Megan je za ovu priliku obukla belu haljinu sa potpisom australijske dizajnerke Karen Dži koja je istakla njen, još uvek mali, trudnički stomak. I dok su sve oči bile uprete u Meganin stomak, malo ko je primetio detalje kojima je upotpunila svoj izgled.

Naime, vojvotkinja od Saseksa je nosila i Dajanine dijamantske minđuše sa leptirima i njenu zlatnu narukvicu.

Prvi zvanični susret u Australiji bio je sa guvernerom i njegovom suprugom od kojih su na poklon dobili plišanu igračku u obliku kengura na šta je Megan srećno odgovorila: "Naš prvi poklon za bebu!", takođe dobili su par malih čizama za ovčjom vunom koje se proizvode u Australiji.

Nakon toga, Megan i Hari su posetili lokalni zoološki vrt gde su uživali u druženju sa životinjama. Tokom ove posete, Megan je preko haljine ogrnula trenč kaput u kome je viđena već nekoliko puta. Ali, na iznenađenje mnogih ovaj put se nije odlučila za salonke koje najčešće nosi već je izabrala ravne crne baletanke. I u zoološkom vrtu su na poklon dobili plišanu koalu za koju je Megan rekla da će naći mesto u dečijoj sobi.