Celebrity News

Misli na svog princa: Jedna slika pokazala koliko MEGAN VOLI HARIJA!

Misli na svog princa: Jedna slika pokazala koliko MEGAN VOLI HARIJA!

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa borave u Australiji, u svojoj prvoj prookeanskoj poseti. Na dalekom kontinentu Megan Markl je predstavila svoj trudnički stomačić, ali i pokazala koliko voli svog supruga.

Posetili su Južni Vels gde je Hari održao govor, a kako je u jednom momentu počela da pada kiša, Megan je "džentlmenski" držala kišobran iznad glave svog dragog kako njena ljubav ne bi slučajno pokisla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 17. Окт 2018. у 1:50 PDT

"Ovo je tako romantično", "Preslatko", "Obožavam ovaj par", "Prelepa slika", oduševili su Megan i Hari veliki broj ljudi na Instagramu.

Poznati par je i pre nekoliko meseci javnim izlivom emocija razgalio mnoge. Poljubac se desio na "Sentebale Polo" igrama u Vindzoru na kojima je vojvoda od Saseksa sa svojim timom odneo pobedu.

Megan i Hari koji su se venčali 19. maja u Vindzoru uverili su nas da neće biti zatvoren par, izgleda se rukovode principom da ljubav ne treba kriti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! UK (@hellomaguk) дана 17. Окт 2018. у 7:21 PDT

A posle džentlmenskog poteza Megan Markl usledio je i Harijev gest pun ljubavi.

Megan u Australiji promoviše veoma zanimljiv stil odevanja, ležerniji od njenog uobičajenog, ali veoma šik i moderan. A u Južnom Velsu je još jednom odala počast princezi Daajni ponevši njene minđuše (pre nekoliko dana je u Sidneju nosila nakit koji je pripadao Ledi Di).

Megan i princa Harija porede sa Trampovima

Fotografije iz Australije poslužile su za poređenje Megan i Harija sa Melanijom i Donaldom Trampom i njihovoim jučerašnjem pojavljivanjem u Vašingtonu tokom kojeg je prvi čovek Amerike ponovo pokazako svoje nedžentlemnsko lice (?!) , a poređenje se svodi na zaključak: "Hari brine da Megan ne pokisne - Trampu to nije ni "u malom mozgu".

Tramp je zbog ovog ispada naišao na osudu velikog broja američkih građana, ali nije ovo bio prvi put da Donald nije branio Melaniju od vremenskih nepogoda.

U martu ove godine je pod kišobranom panično bežao od vetra, ne mareći ni za suprugu ni za sina Barona Trampa koje je ostavio da se snalaze.