Celebrity News

Evo šta je Nataša poručila dečku koji je naveo da je SAMA KRIVA ŠTO JE POSTALA ŽRTVA NASILJA!

Evo šta je Nataša poručila dečku koji je naveo da je SAMA KRIVA ŠTO JE POSTALA ŽRTVA NASILJA!

Nataša Bekvalac šest meseci pošto je policiji prijavila bivšeg supruga Luku Lazukića za porodično nasilje priča o tome kako danas kroz život korača hrabro i ne osvrće se na ružne stvari.

Sudski proces u kojem se Lazukiću sudi za ovo krivično delo nasilje u porodici još traje pa pevačica ne želi previše da priča o toj temi dok ne bude donesena presuda.

Ipak, rešila je da javno stavi do znanja svim ženama da je nasilje neoprostiva stvar, a na pitanje da li će Luki posle svega što joj je priredio oprostiti ili zaboraviti, pevačica je bila jasna u svom stavu.

- Ništa ja od toga ne bih, ja samo živim svoj život kako mi je dato. Živim ga radosno, doživljavam ga kao jedan veliki dar i tako se prema njemu i ophodim - optimistična je pevačica posle ružne epizode u svom privatnom životu.

I dok mnoge žene koje su pretrpele nasilje od strane ljubavnih partnera imaju strah da ponovo nekoga zavole i s njim otpoču emotivnu vezu, Bekvalčeva nije od njih.

- Imam mnoge strahove, ali što se tiče budućih ljubavi, ja sam posle svega neustrašiva - kaže iskreno Nataša i dodaje da godinu koja je iza nje neće pamtiti samo po lošem.

- Ne bih rekla da je teška godina iza mene, ja bih rekla da je spcifična godina jer zavisi kako gledate na život, kao i na čašu - polupunu ili polupraznu. Ja sam se ove godine dobila drugo dete, postala sam Katjina mama. Kako mogu na godinu u kojoj sam postala mama jedne devojčice da gledam kao tešku? To je za mene jako lepa godina - kaže Nataša.

Nedavno se Nataša Bekvalac prvi put uključila uživo na svom Instagram profilu, a taj njen potez oduševio je njene pratioce koji su joj postavili brojna lepa pitanja i uputili pristojne komentare. Ipak, jedan korisnik Instagram joj je poručio da je “ona kriva što je postala žrtva nasilja”, a pevačica ga zbog ovog gnusnog komentara ne osuđuje.

- Poenta je da takvi ljudi traže bilo šta da bi neka svoja razočaranja i tuge prebacili na nekog drugog. Taj dečko što je rekao nešto ružno za mene ne poznaje me. Verovatno kada bih zagrebala ispod površine njegovog života da bih našla jednu tužnu priču i da ne bih bila besna na njega, nego bih bila vrlo sažaljiva u odnosu na njega - objašanjava pevačica.