Celebrity News

Ivana Korab udala se za crnogorskog biznismena, razvela posle MESEC DANA BRAKA, a potom NAPUSTILA SRBIJU

Ivana Korab udala se za crnogorskog biznismena, razvela posle MESEC DANA BRAKA, a potom NAPUSTILA SRBIJU

Manekenku koja već godinama živi i radi u Americi u kojoj niže uspehe, Ivanu Korab, život nije oduvek mazio.

Iako se veoma rano osmelila, započela manekensku karijeru, a potom i počela da putuje, Ivana se u jednom životnom periodu potpuno povukla iz javnosti.

https://www.instagram.com/p/Bo6BY89HII4/?taken-by=ivanakorab

Naime, 2013. godine, ona se udala za višegodišnjeg dečka, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića, ali iako je to bila velika ljubav, ubrzo je došlo do razvoda. Mia i Ivana razveli su se posle mesec dana braka.

- Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku - rekla je tada Ivana.

https://www.instagram.com/p/Bo3U-BrHPqp/?taken-by=ivanakorab

Na pitanje šta je poljuljalo njihov odnos nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

- To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost - rekla je Ivana.

Ona se preselila u Ameriku, gde je počela da niže uspehe, igrala je u nekoliko serijskih projekata i radila brojne revije.