Celebrity News

IMATI PA NEMATI: Ove naše zvezde ostajale su bez prebijene pare

IMATI PA NEMATI: Ove naše zvezde ostajale su bez prebijene pare

Na srpskoj estradi nije sve bajno i krasno. Mnoge poznate ličnosti napravile su pogrešne poteze tokom karijere i ostajali su bez prebijene pare.

Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre osam godina, kada je izašla numera "Dvadesete gazim", a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu.

Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile. Kada je izbačena iz Granda, bankrotirala je.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) дана 22. Апр 2018. у 6:38 PDT

Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je bankrotirao kada se rastao od svoje supruge Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan.

Pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera, Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pevač je pre nekoliko godina, nakon hita "Pola vino, pola voda" otišao u Ameriku, gde je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se zuvalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gde Je Šta Radi (@gdejestaradi) дана 22. Нов 2016. у 9:05 PST

Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi je bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće.

- U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 evra da uradim album i svestan sam da je svaki početak težak - rekao je jednom prilikom Gagi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 16. Окт 2018. у 9:44 PDT