Celebrity News

SKANDAL: Novinar umalo PREGAŽEN automobilom Dženifer Lopez

SKANDAL: Novinar umalo PREGAŽEN automobilom Dženifer Lopez

Svetski poznata pevačica i glumica nije ni slutila šta će joj se dogoditi nakon mirne večere u restoranu.

Dženifer Lopez i njen partner Aleks Rodrigez iskusili su veoma neprijatnu situaciju, koja je mogla da kulminira i tragičnim ishodom.

Naime, Dženifer i Aleks su večerali u jednom luksuznom restoranu u Los Anđelesu. Ovaj popularni par paparaci prate u stopu kako bi ih fotografisali, a tako je bilo i ovaj put.

Mnoštvo fotografa opkolilo je restoran čekajući njih dvoje. Kada su izašli iz restorana, svi su požurili da ih slikaju. Međutim, u svoj toj gužvi, jedan paparaco se okliznuo i pao baš ispod pevačicinog automobila, a svojom desnom nogom je zapeo za prednji deo vozila.


Zapanjujuće, ali u tom trenutku ni Dženifer, ni Aleks, koji su bili tada u kolima, nisu izašli, a za volanom je bio glumičin telohranitelj. Fotograf je počeo da viče kako ne bi bio pregažen, a telohranitelj Dženifer Lopez u tom momentu je šokirao sve kada je skupoceni džip pokrenuo.

Neverovatna je činjenica da je automobil pokrenut dok je čovek bio na zemlji, ali u istom trenutku su svi prisutni prišli kako bi izvukli nesrećnog fotografa.