Celebrity News

Marija Kilibarda PRIZNALA: Ne bežim od ljubavi na poslu

Marija Kilibarda PRIZNALA: Ne bežim od ljubavi na poslu

Voditeljka koja se na radost gledalaca vraća na male ekrane, otkriva kakva je privatno, da li je imala tajne ljubavi i koji muškarac joj je privlačan.

Nekoliko meseci voditeljka Marija Kilibarda nije bila na malim ekranima, te se opet vratila u projektu “Super Srbija” na Televiziji “Prva”. Iako je napravila pauzu, nije razmišljala da odustane.

- Nikada nisam pomislila da se možda neću uopšte vratiti. Bilo je samo pitanje vremena, projekta koji bi imao smisla za mene i za koji bih bila dobra. Nadam se da će projekat “Super Srbija” dati odlične rezultate i uraditi mnogo korisnih stvari koje ćemo uraditi za preduzetništvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 11. Окт 2018. у 12:16 PDT

Vi ste zaštitni znak zabavnih programa, otkud sada u društveno-ekonomskoj emisiji?

- Mislim da kada se priča o ozbiljnim i potrebnim stvarima čovek sve to može uz osmeh da radi. Možemo da se smejemo i pričamo o nečemu što je zaista lepo. Radi se o osam različitih priča o našim mladim preduzetnicima. Govorimo o njihovom razvojnom putu i tome kako su dobili ogromnu šansu da ih mnogo ljudi vidi i proba njihove proizvode. Kasnije to postaje jedna dobra, velika i uspešna kompanija ili brend. Nije to konkretno ekonomska priča, ne bih se mešala kolegama koje to prate. Ovde sam podrška i domaćin, kao što sam bila u većini emisija koje sam radila.

Da li vam je neki muškarac zapao za oko?

- Svi su mi zapali za oko budući da proizvode mnogo dobrih stvari, od sireva, preko ajvara, organskih dezodoransa, asesoara za kućne ljubimce. Tako da ako me to pitate, onda su mi svi zapali za oko. Međutim, vi mislite na nekog frajera, to ne. Ovo je sada poslovna saradnja.

Znači na poslu ne možete da se zaljubite?

- Ne isključujem mogućnost da se zaljubim na radnom mestu. Ne bira srce lokacijski. Nema veze da li se to događa u kancelariji, parku ili restoranu. Desi se ili se ne desi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 31. Авг 2018. у 12:04 PDT


Koliko vam je teško da vodite samostalan život bez partnera?

- Meni je to prirodno stanje. Moja mama je sestre i mene vaspitavala da budemo samostalne i nezavisne. Rano sam počela da radim, kako sam završila srednju, upisala sam fakultet, koji još nisam završila. Ali sam već sa devetnaest godina bila u radnom odnosu.