Celebrity News

PRESLATKO: Bojana Barović je na NEOBIČAN način saopštila Nikoli da je trudna

PRESLATKO: Bojana Barović je na NEOBIČAN način saopštila Nikoli da je trudna

Kako nije bila razmažena tokom prve trudnoće kada je rodila Leonu, Bojana Barović se trudi da i kroz drugu trudnoću ostane nezahtevna.

- Ništa se nije promenilo sa drugom trudnoćom, samo mi je sada bilo malo teže. Imala sam malo više problema sa mučninama, međutim sad se i to regulisalo, tako da sam ušla u drugo tromesečje i sve je u redu. I dalje nisam zahtevna, volim da sam samostalna u životu. Ne volim da zavisim ni od koga, mene to jednostavno nervira i nisam to ja - tako funkcionišem. Sada još imam i dete i volim kada mogu s njom da se organizujem, da odem na put ili bilo šta. Mislim da žene ne bi trebalo u toj situaciji da budu razmažene, to je malo stvar psihe - smatra manekenka i dodaje da joj puno znači pomoć supruga Nikole Rokvića:

- Nikola mi dosta pomaže, ali i ostala porodica. Sve ide kako treba i ne mogu da se žalim.

Bojana i Nikola postali su roditelji ćerke Leone pre dve godine, a uskoro u njihov dom stiže dečak. Manekenka otkriva da je upravo uz pomoć naslednice saopštila suprugu da je trudna.

- Napisala sam na papiru da čekamo batu ili seku i dala Leoni da odnese taj papirić tati. Nisam uspela da zabeležim to na snimku jer je ona uzela telefon i nešto snimala pored, ali volim sva ta nesvakidašnja iznenađenja. Lepo je praviti male gestove - kaže Bojana i otkriva koliko Nikola i ona imaju slobodnog vremena jedno za drugo otkada su postali roditelji:

- Uvek se trudimo da nađemo vreme za nas dvoje. Dok ona spava ili je kod babe i dede, uvek može da se nađe vreme za nešto, samo zavisi koliko je čovek lenj ili nije - objašnjava manekenka.