Celebrity News

Nataša Bekvalac priznala kada je najsrećnija i da li će imati još DECE!

Nataša Bekvalac priznala kada je najsrećnija i da li će imati još DECE!

Nataša Bekvalac je dospela u žižu javnosti zbog porodične drame, koju se potrudila da savlada, pa se vratila poslu. Sada je ona rešila da progovori o stvarima koje interesuju sve.

Pevačica je otkrila da ne sprema zimnicu i da više voli kada to uradi njena majka.

- Postoje super prodavnice, kao i mama, koja mnogo to bolje uradi. Nisam ni ljubitelj takve hrane - rekla je Nataša, pa se osvrnula na posao:

- Ja kada radim volim da sam potpuno posvećena, noćim u studiju. Ja vučem iz detinjstva problem da spavam malo.

Iako se često šali na svoj račun, mnogi Bekvalčevu shvataju ozbiljno.

- Ja kada se našalim da sam šiznofrenična, ljudi to shvate ozbiljno. Kada pogledam iza sebe, ne mogu da kažem da se kajem šta sam radila, kako sam nešto odigrala, to je moja stvar - kaže ona.

Nataša priznaje da je nasrećnija kada vreme provodi sa svojom decom.

- Hana i Katja imaju neko svoje vreme, Katja umire od smeha dok Hana vodi računa o njoj i meni je srce puno - rekla je Nataša koja ne namerava da ima još dece i nije pronašla pravog muškarca za sebe.

- Ne robujem pravilima, kao ni predrasudama, posebno ne kada su godine u pitanju, ali mislim da sam jako emotivno ispunjena sa 2 devojke. Mislim da neću imati više dece. Gospodina "Pravog" ne zamišljam niti o tome razmišljam. Ljubav nije greh, svako ima pravo da se za to bori, nema šta da se krije, sama ću reći ako dođe do toga - rekla je Nataša za "Exkluziv TV Prva".