Celebrity News

IPAK NIJE DOBILA VERENIČKI PRSTEN a potom priznala: Da me dečko zaprosi, ODMAH BIH SE UDALA!

IPAK NIJE DOBILA VERENIČKI PRSTEN a potom priznala: Da me dečko zaprosi, ODMAH BIH SE UDALA!

Katarina Grujić već neko vreme je, kako kaže, u srećnoj vezi, ali ne želi za sada da otkriva indentitet svog izabranika, te je naglasila da da je sada zaprosi, rekla bi “da”.

Pre nekoliko meseci je objavila fotografiju sa dečkom na kojoj se vidi da je srećna, no atraktivna crnka ne želi da otkrije kako se zove i čime se bavi njen izabranik. Na ruci nosi prsten koji neodoljivo podeseća na one vereničke, a ona intrigantno kroz smeh odgovara:

- Moji roditelji su oduševljeni mojim dečkom. Zaista ga hvale. Prsten nije verenički. Rekla bih da jeste. Ali, možda i jeste verenički, a da sam slagala. Nikada se ne zna kod mene.

Katarina objašnjava da nema ništa protiv braka i da je spremna da se se zakune na večnu ljubav.

- Udala bih se da me sada zaprosi. Nikada u životu ništa ne treba planirati. Smatram da jesam za brak. Jeste da sam mlada i da još postoje stvari pred nama koje treba uraditi, posebno kada je reč o našim karijerima, ali ne bih se bunila da me sada zaprosi. Da to uradi ovog trenutka, ja bih rekla “da”- iskrena je Katarina Grujić.

Prema njenim rečima, njih dvoje su dugo zajedno, ali je uspešno krila njihovu vezu.

- Moja porodica i prijatelji znaju već duže za njega. Mi se poznajemo baš dugo. Upoznali su ga i oduševili se njime. Mislim da publiku moj privatan život ne treba da interesuje. Treba da ih zanima samo moja karijera zbog koje i jesam na estradi - smatra Katarina Grujić.

Iako je često okružena lepim momcima na nastupima, Katarinin sadašnji dečko nije ljubomoran.

- Nema potrebe za ljubomorom. On meni u potpunosti veruje. Svi znaju kakva sam ja osoba, tako da u tom smislu nemamo problema - ističe ona.

Na pitanje da li je nekada pred njim imala žute minute, Katarina odgovara:

- Svaka žena u PMS-u mora da dobije neki nervni slom tokom dana, ali ja to pokušavam da sakrijem od njega, da ne vidi. Ali, bože moj, to su normalne stvari.