Celebrity News

Kristi Brinkli potpuno prirodna: Evo kako izgleda bez trunke šminke! (foto)

Kristi Brinkli potpuno prirodna: Evo kako izgleda bez trunke šminke! (foto)

U jednom od intervjua, ova lepotica je kazala da ne drži dijete, ali je od svoje 13. godine vegeterijanka te upravo to može bit ključ njene mladolikosti...

https://www.instagram.com/p/BpPrADPnktM/?taken-by=christiebrinkley

Bivša manekenka Kristi Brinkli podelila je sa svojim pratiocima fotografiju snimljenu na dnevnom svetlu, a po velikom osmehu i sjajnom tonusu kože možemo da kažemo da ova žena blista.

- Ovde sam da bih vas podsetilia da čak i kada je dan završen, ili je čak oblačan i tmuran, morate da nahranite svoju kožu iznutra i spolja - napisala je u opisu fotografije.

Brinklijeva je uvek rado govorila o svojoj nezi lica i tela.

Ona redovno na svom Instagramu deli savete o prirodnim proizvodima koje koristi, preporučuje najbolje režime ishrane i vežbanja, a nedavno je čak lansirala i svoju kozmetičku liniju.

U jednom od intervjua, ova lepotica je kazala da ne drži dijete, ali je od svoje 13. godine vegeterijanka te upravo to može bit ključ njene mladolikosti.

https://www.instagram.com/p/Bor3JQ2nr7Q/?utm_source=ig_embed

Kristi pije dosta tečnosti, a jutro započinje sa toplom vodom i limunom.

Iako su je do sada mnogi optuživali da se ulepšavala uz pomoć estetskog hirurga, manekenka je priznala da jeste jedan period života koristila filere i botoks.

Ipak, kako nije bila zadovoljna postignutim rezultatima, više ne ide na ovakvu vrstu tretmana već se uglavnom okrenula kvalitetnoj kozmetici.