Celebrity News

NOĆ PROVEO STABILNO: Darko Lazić i dalje kritično, roditelji i devojka se ne odvajaju od njega

NOĆ PROVEO STABILNO: Darko Lazić i dalje kritično, roditelji i devojka se ne odvajaju od njega

Pevač Darko Lazić (27) koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču i da dalje je, kako prenosi "Kurir" od lekara iz KBC Zemun, kritično ali stabilnije nego juče.

Postoji mogućnost da pevač danas bude prebvačen na VMA.

Njegovi roditelji otac Milan, majka Branka i verenica Marina Gagić.

Lekari su uspeli da stabilizuju sve vitalne funkcije i nameste povređenu butnu kost. Kako otkriva dobro obavešteni izvor, pevač neće moći mesecima da stane na svoje noge.

Lazić ima više povreda: polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta.

- Darko trenutno diše na veštačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je pre moguće stane na noge i da sve bude kako treba - otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

Podsećamo, stravična nesreća dogodila se juče u 8.30 na putu od Subotišta ka mestu Brestač kod Pećinaca. Na dva kilometara od ulaza u Brestač sleteo je s kolovoza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана 1. Феб 2018. у 7:29 PST

- Pretpostavlja se da je Lazić, koji je najverovatnije bio pod dejstvom alkohola, desnom stranom vozila najpre skrenuo s puta i povukao volan naglo ulevo, pa je sleteo na drugu stranu u njivu. Kad je točkovima dotakao oranicu, prevrnuo se na krov. On se kretao velikom brzinom, najmanje od 150 kilometara na sat - rekao je dobro obavešteni izvor Kurira i dodao:

- Prvo je stigla policija, a ubrzo potom i Hitna pomoć. Automobil je bio toliko uništen da nisu mogli da ga izvade na vozačeva vrata, te je pevač iz kola izvučen preko mesta suvozača. On je hitno prebačen u zemunsku bolnicu, na odeljenje intenzivne nege. Sve vreme je pričao nepovezano. Ne znam kako je uopšte preživeo ovaj udes - kaže izvor.

Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun, kaže da su pevačeve povrede teške.

- Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen - rekao je Stojanović. Prema nezvaničnim informacijama, operacija je juče po podne prekinuta zbog unutrašnjeg krvarenja, a pevač se nalazi na aparatima za disanje i u veštačkoj je komi.

- Lekari su nekoliko puta odlagali operaciju. Potom je odlučeno da Darku bude ugrađena šipka u kuk i da mu na taj način bude spasena noga - kaže  izvor.

Sinoć je Lazićevo stanje stabilizovano.