Celebrity News

Pretrpela je otmicu s 15 godina i ŽESTOKE osude zbog izgleda: Danas, Džesika ima SVE ŠTO POŽELI!

Pretrpela je otmicu s 15 godina i ŽESTOKE osude zbog izgleda: Danas, Džesika ima SVE ŠTO POŽELI!

Prelepa glumica Džesika Alba važi za jednu od najskromnijih i najprefinjenijih holivudskih zvezda. Iako uvek zrači pozitivnom energijom, njen život uopšte nije bio lak. Glumica se zbog teškog detinjstva odlučila za život koji je daleko od očiju javnosti.

Naime, sa samo 15 godina ova glumica bila je oteta. U zatočeništvu je provela 14 sati pre nego što su je pronašli zavezanu u gepeku automobila. O ovoj otmici glumica nikada nije javno govorila, piše "San" (The Sun).

U toku snimanja svoje prve serije Flipper 1996. godine počela je da dobija čudne pozive koje je ignorisala misleći da se neko šali s njom. Ubrzo nakon toga je oteta.

https://www.instagram.com/p/BmZw_-ShxhH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Kada je pronađena zavezana u gepeku automobila, odvedena je u policiju na saslušanje. Međutim, slučaj nikada do kraja nije rasvetljen jer je Džesika odbila da odgovara na pitanja o otmici.

No, ovaj događaj nije bila jedina trauma u njenom detinjstvu.

Džesika je bila ozbiljno bolesna kao dete, imala je astmu, pneumoniju više puta svake godine, patila je od poremećaja hiperaktivnosti i opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Iako je rođena u katoličkoj porodici, crkva je osuđivala njen izgled.

- Sećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želeo da me udari, a moj pastor je kazao da je to zbog toga što nosim provokativnu odeću, iako to nije bilo tačno. Zbog toga sam se osećala krivom što sam bila poželjna suprotnom polu. Stidela sam se svog tela - rekla je glumica.

https://www.instagram.com/p/BisEpkkBVxH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Budući da se fizički razvijala brže od svojih vršnjakinja, često je trpela i zlostavljanje kolega u školi, koji su je nazivali pogrdnim imenima.

Zbog godina psihičkog zlostavljanja, Džesika je patila i od poremećaja ishrane i nikada nije verovala da je lepa žena.

Odrastala je u strogo religioznoj porodici koja nije podržavala seks pre braka. Džesika je u tinejdžerskom dobu izlazila s momcima, ali nikada nije spavala ni sa jednim od njih.

Što je bivala starija, sve više je sumnjala u svoja religijska uverenja. Najvažniji razlog bio je biseksualni muškarac s kojim se družila.

- Toliko sam ga zavolela da sam pomislila da nema šanse da samo zbog toga što je biseksualan ide u pakao. Kada sam to ispričala svojim hršćanskim prijateljima, oni to nisu odobrili. Bilo im je uvrnuto - rekla je Džesika.

Kad je snimala film "Dark Angel" upoznala je Majkla Vederlija, s kojim je bila u četvorogodišnjoj vezi. Na njen dvadeseti rođendan Majkl ju je zaprosio uprkos neodobravanju njenih roditelja i razlici od 12 godina.

https://www.instagram.com/p/BlG0JzJhiWm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

No, tri godine nakon veridbe su raskinuli.

- Bila sam veoma mlada kada sam započela vezu s njim. Imala sam samo 18 godina. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put spavati, jer gotovo svi koje sam znala su se nakon prvog seksualnog iskustva osećali loše - rekla je.

Nakon ove veze Džesika je imala kratke romanse s Markom Volbergom i Derekom Džeterom, koje je opisivala kao fine momke.

Sadašnjeg supruga Keša Vorena Džesika je upoznala dok je snimala film "Fantastic Four" 2004. godine.

Venčali su se 2008. godine, a ubrzo potom su dobili i prvo dete.

Džesika se nakon toga povukla iz javnosti, a od 2012. godine imala je samo jednu važnu ulogu i to u nastavku filma "Sin City's Sequel".

Sada je Džesika postala poslovna žena i majka troje dece, ćerki Onor i Heven i sina Hajsa.

Njena kompanija The Honest Company sada vredi neverovatnih milijardu dolara. Glumica ima platu od 270 miliona funti, što je čini četvrtom najplaćenijom glumicom svih vremena. Ispred nje su Sandra Bulok, Džejn Fonda i Anđelina Džoli.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu i karijeri, Džesika najviše uživa u normalnom načinu života, a na njenoj listi prioriteta na prvom mestu je njena porodica.

https://www.instagram.com/p/BZEjl0IBXUL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control