Celebrity News

EUFORIČNE I HISTERIČNE: Mina Lazarević o novom mjuziklu o ženama i teškom glumačkom pozivu!

EUFORIČNE I HISTERIČNE: Mina Lazarević o novom mjuziklu o ženama i teškom glumačkom pozivu!

Sudbine šest žena koje se susreću na psihoterapiji, kako bi se na što adekvatniji način suočile s preprekama na koje nailaze u okviru muškocentričnog sveta u kom žive, tema je novog mjuzikla Pozorišta na Terazijama "Inside Out" u režiji Ane Grigorović, čija će premijera biti 26. oktobra.

- Ovde su svi problemi s kojima se suočavamo svakodnevno mi žene. Sva pitanja koja nas muče jer nam je davno neko rekao - moraš biti lepa, pametna, dobra supruga i majka, imati karijeru... Umesto odgovora, ove žene su našle jedna drugu. Nije ovo komad samo za žene, koje će se sigurno pronaći u svakoj junakinji, već i za muškarce, da shvate šta znači ono kad kažu da smo teške. Mi to nismo, mi samo živimo naše živote i borimo se najjače što možemo - rekla je rediteljka.

Njihove priče prenose Mina Lazarević, Jelena Jovičić, Dušica Novaković, Suzana Lukić, Ivana Knežević i Ivana Popović Ilijin.

- Teško je suočiti se sa sobom, otvoriti se i izbaciti iz sebe nešto. A svakome od nas se naši problemi čine najvećim. Mi smo se trudile da budemo iskrene prema sebi i jedna prema drugoj, da steknemo poverenje. Potpuno smo se dale - onako iznutra. Nije lako kad svaki dan čeprkaš po svojoj džigerici, a to je baš naš posao. Samo oni kojima se na kraju dana vraćamo znaju kakve smo se vratile kući: euforične, histerične - kazala je na konferenciji za novinare Mina Lazarević i dodala:

- Moramo da pomognemo jedna drugoj. Svako treba da se zamisli da li pored sebe ima nekog ko će ga saslušati. Ja imam moju kumu. Mi žene nismo komplikovane, kako muškarci misle, mi smo osvešćene jer se konstantno preispitujemo.