Celebrity News

Sara Džesika Parker bi fotografije SA SVOG VENČANJA NAJRAĐE SPALILA (FOTO)

Sara Džesika Parker bi fotografije SA SVOG VENČANJA NAJRAĐE SPALILA (FOTO)

Poznata glumica otkrila je da će se zauvek kajati zbog jedne odluke na svom venčanju.

Glumica čiji stil mnogi smatraju besprekornim tvrdi da je najveću modnu grešku učinila upravo u trenutku kada to nije trebalo - na svom vlastitom venčanju.

Sara Džesika Parker se 1997. godine zarekla na večnu ljubav svom izabraniku Metjuu Broderiku. Njih dvoje su odlučili da naprave intimnu proslavu, te su okupili 100 najbližih zvanica koji nisu ni znali o čemu je reč jer im je rečeno da će doći na zabavu.

Iako je sve pažljivo smislila, Sara nije vodila računa o jednom važnom detalji za koji kaže da joj je potpuno uništio čitavo venčanje.

https://www.instagram.com/p/BUSJDdLDDKM/?utm_source=ig_embed

- Naime, poznata glumica je na brzinu birala svoju venčanicu, a kako je želela da bude unikatna potražila je haljinu koja joj je prva privukla pažnju - lepršavu, ustručenu i crnu.

Kako ističe poznata glumica ovu odluku nikada neće prežaliti.

- Da sam barem to uradila zato što sam bila kul, ali jednostavno me bilo sram trošiti puno vremena na traženje venčanice. Setila sam se jedne prodavnice koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s vešalice. Sada bih drugačije postupila. Uzela bih nešto belo. Lepu pravu venčanicu kakva prilići tom danu - kazala je.

Sara je u jednom intervjuu otkrila kako izgleda haljina za kojom će večno žaliti.

Poznata glumica shvatila je koji kroj želi, ali prekasno.

- Sada bih želela haljinu poput modela Oskara de la Rente, s džepovima ispod struka, korsetom, punom suknjom, od tafeta ili satena. Taj kroj jako mi je privlačan zato što je vrlo staromodan, ali istovremeno može izgledati jako moderno - zaključila je Sara.