Celebrity News

Aca Lukas o POVRATKU u "Zvezde Granda"

Aca Lukas o POVRATKU u "Zvezde Granda"

Folk zvezda Aca Lukas nakon dva propala braka i jedne vanbračne zajednice ne isključuje mogućnost da uplovi u nove bračne vode. Ipak, kako kaže za “Blic”, da bi se ponovo oženio, potrebno je da upozna posebnu osoba.

- To se nikad ne zna. Glupo je da kažem da bih ili ne bih. Kako mi je sada, dobro mi je. Što si stariji, sve su manje šanse da se to desi. Ne bih menjao trenutno stanje, ali niko to ne može da garantuje. Nekada naletiš na osobu i padneš na kolena u momentu, tako da se događa ljubav, ali to treba da se desi, ne dešava se tako lako i to ne može da se traži. Možda bih se i oženio ponovo - kaže Aca Lukas u razgovoru za “Blic”.

Pisalo se da je folk pevač u ljubavnoj vezi sa “Plejbojevom” zečicom Božanom Vujinović, ali on kaže da nikada nisu prelazili granicu prijateljstva.

- Božana nije bila moja devojka, mi smo samo dobri drugari, i to smo još uvek - kaže Aca i dodaje da i koleginicu Milicu Pavlović, sa kojom ima duet “Kidaš me”, takođe posmatra isključivo kao prijateljicu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Aug 30, 2018 at 1:24pm PDT

- Milica je dobra devojka, dobar radnik i dobra pevačica i jako smo dobri, ali ne bih voleo da mi bude devojka i ne zato što je ružna. Ona je lepa devojka i dopada mi se, ali to ne znači da o svakoj lepoj devojci razmišljam da mi bude devojka. Prema Milici gajim samo prijateljska osećanja - tvrdi Lukas.

Ne vraćam se u “Zvezde Granda”

Mnogi obožavaoci Ace Lukasa, ali i pojedini članovi žirija šou-programa “Zvezde Granda”, žale zbog njegove odluke da napusti mesto člana žirija. Ipak, Aca ne namerava da se vrati u “Zvezde Granda”.

- Mislim da “Zvezde Granda” mogu da budu dobar šou i bez mene, ima tamo još interesantnih ljudi. Ja sad spremam novu pesmu, previše svojih obaveza imam, hoću da se bavim svojim poslom, nemam vremena za “Zvezde Granda”. Ne verujem da ću se vraćati u šou - kaže Lukas.