Celebrity News

ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS ZALEDITI: Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo

ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS ZALEDITI: Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo

Uroš Ćertić preživeo je stravičan pad prilikom snimanja filma kada je propao kroz daske sa visine od oko tri i po metra i pao direktno na glavu.

Slomio je tri pršljena, a ishod je mogao da bude fatalan. Uroš se nalazi na bolničkom lečenju.

- Mala greška je mogla da me košta života. Oni su isekli dasku, i pao sam sa tri metra na glavu i za dlaku nisam sam poginuo. Ima tri frakture pršljena i ugruvana rebra. Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo - ispričao je Uroš Ćertić u emisiji kod Mire Adanja Polak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Uki Certic (@ukicertic011) дана 28. Сеп 2018. у 1:03 PDT

- Ne znaju da se budim u tri, pa u četiri, u pet sati da popujem pilulu jer je bol nepodnošljiv. Imam tu hrskavicu između rebara dislociranu i kad udahnem boli me. Kad se malo pomerim boli me tu kod srca. A da, o pršljenovima da ne spominjem. Velika šansa je da u kadar uletim u invalidskim kolicima. Hvala silama, karmi, što retko ko ostane živ kad sa tri metra padne na glavu - opisao je svoje strahote koje je prošao dubler.

Ispričao je da je imao neverovatnu intuiciju i pre nego što je krenuo na set i obukao je sve što je mogao na sebe kako bi se zaštitio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uros Uki Certic (@ukicertic011) дана 8. Мај 2018. у 5:16 PDT

- Probadao me je stomak pre nego što sam krenuo na set. Ne verujem ni u šta, sem u karmu. Kada sam propadao, to je bilo sekund, ja sam mislio dve-tri sekunde da sam paralizovan. Trideset sekundi sam mislio da sam gotov. Velika greška je što su me odmah podigli, a povreda je kičme. Sve ti prođe kroz glavu, ne možeš da voziš biciklu, motor... devojka, nemam još dece... A onda mi se vraća osećaj u nogama. Ma kakav loto - ispričao je Ćertić.