Celebrity News

Šta je Ana Sević rekla ćerki o Darkovom stanju?

Šta je Ana Sević rekla ćerki o Darkovom stanju?

Porodica Darka Lazića konačno može da odahne, jer se folker polako, ali sigurno oporavlja. Iako ga čeka operacija butne kosti, nakon što mu organizam ojača, ona najveća kriza je prošla.

Najveća briga porodice Lazić pored Darkovog zdravlja jeste njegova ćerkica Lorena, koja svakodnevno pita za oca. Kako su nam otkrili njegovi roditelji, ona ne zna u kakvom stanju je njen otac, ali Lorena svakodnevno pita za njega. Najveću muku oko nje ima folkerova i dalje zakonita žena, Ana Sević.

- Loreni je već postalo sumnjivo zbog čega se danima nije čula sa Darkom budući da je on stalno bio u kontaktu s njom pre nesreće koja mu se desila. Uporna je da se čuje s tatom, međutim Ana je ubedila da je on na putu, te da ne može da joj se javi. Kada bi poželela da ga čuje pred spavanje, Ana, navodno, okrene njegov broj telefona i kaže joj da je nedostupan zbog toga što je u inostranstvu ili da i on spava. Lorena se budi noću i plače, kao da oseća da nešto nije u redu - kaže bliska prijateljica Ane Sević za Alo! i dodaje da joj cela ova situacija užasno teško pada.

- Nakon što uspava Lorenu, Ana se zatvori u drugu sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevno izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija užasno pogađa, jer zna da će agonija trajati. Ipak, ima podršku dečka Danijela, koji je sve vreme uz nju i ne dozvoljava joj da klone - završava izvor.