Celebrity News

Natašina DADILJA SVEDOČILA O KOBNOJ NOĆI PROTIV Luke, evo šta je rekla

Natašina DADILJA SVEDOČILA O KOBNOJ NOĆI PROTIV Luke, evo šta je rekla

Dadilja ćerke Nataše Bekvalac J. M., koja je bila u stanu kad je Luka Lazukić navodno nasrnuo na pevačicu, svedočila je juče pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Bebisiterka je na ročištu navodno ponovila sve ono što je pričala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu nakon incidenta.

- J. M. je pred sudijom rekla da ostaje pri iskazu iz istrage. Ona je navela da je u vreme sukoba Nataše i Luke bila u sobi s njihovom dvomesečnom bebom kad je čula galamu, vrisku i pomeranje nameštaja. Uznemirena devojka rekla je da nije smela da izađe iz sobe jer se strašno uplašila i brinula za svoju i Katjinu bezbednost - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Lazukić je optužen za nasilje u porodici jer je, kako se sumnja, u aprilu ove godine nakon svađe naneo povrede svojoj još uvek zakonitoj supruzi Nataši. U stanu na Dedinju je u to vreme bila i J. M, koju je bračni par zaposlio kako bi im pomagala u negovanju devojčice.

Lazukić je iz suda izašao raspoložen u pratnji svog tima advokata, ali nije želeo ništa da komentariše. Natašin advokat Zoran Ateljević kratko je prokomentarisao:

- Pretres je održan, saslušani su svedoci optužbe, koji su pristupili po pozivu suda. Sudija je odložio pretres za decembar i pozvaće se sudski veštak koji je veštačio u tom predmetu i tada ćemo nastaviti sa ispitivanjem njega. Radi se o proceduri izvođenja dokaza optužbe. Zadovoljan sam iskazom dadilje. Nataša je ispitana i ona nema potrebe da dolazi u sud - rekao je advokat.

Inače, juče je trebalo da se održi i ročište vezano za razvod Lazukića i Bekvalčeve, ali je odloženo.