Celebrity News

Maltretira poslugu: Bizarne navike princa Čarlsa procurele u javnost

Maltretira poslugu: Bizarne navike princa Čarlsa procurele u javnost

Najstariji sin kraljice Elizabete, princ Čarls, kao i ostali članovi kraljevske porodice, neprestano je pod lupom javnosti, a ono što će izazvati dodatnu pažnju jeste novi dokumentarac koji sadrži svedočanstva posluge kraljevske palate, koja tvrdi da je Čarls najzahtevniji član porodice sa neobičnim i bizarnim zahtevima.

Nova dokumentarna serija pod nazivom "Služenje kraljevstva: Unutrašnjost Firme" uskoro izlazi, a oko nje se već podiže prašina zbog navoda koji će ugledati svetlo dana. Serija navodno prikazuje pravo lice 69-godišnjeg princa Čarlsa, koji, kako tvrdi posluga, traži pomoć oko baš svega, a njegovi ostali zahtevi toliko su bizarni da će šokirati javnost.

Među poslugom je Čarls čak dobio podrugljivi nadimak - opsednuti princ.


- Njegova pidžama treba da bude ispeglana svakog jutra nakon što se probudi, pertle od cipela se svaki put nakon nošenja vade i stavljaju pod gvozdenu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupatilu mora da bude u tačno određenom položaju, a temperatura vode mora uvek da bude identična - otkrio je Pol Barel, bivši batler princeze Dajane, koji je takođe jako dobro bio upoznat sa zahtevima princa.

Njegovi zahtevi idu toliko daleko da posluga mora da mu stavlja pastu za zube na četkicu i to u meri od tačno 2,5 centimetra. Barel je zbog "opsednutog" princa čak morao da kopa po smeću.

- Jednom prilikom nazvao me je iz svoje kancelarije i rekao da mu je pismo od kraljice slučajno upalo u korpu za smeće. Hteo je da lično dođem i izvadim ga iz kante u kojoj su bili samo papiri - otkrio je Barel.

Ovo nije prvi put da je osoblje progovorilo o lošim navikama kraljevskog naslednika. I ranije se govorilo o njegovom razmaženom ponašanju.

Procurelo je i da Čarls menja garderobu čak pet puta dnevno, na sva putovanja nosi svoju dasku za wc šolju, a na neke od prijema i zabava donosi svoju hranu.