Celebrity News

Nijedna tajna nije bolje čuvana od one koju svi nagađaju: Evo zašto Karolina NIKAD NE PRIČA o svom SUPRUGU!

Nijedna tajna nije bolje čuvana od one koju svi nagađaju: Evo zašto Karolina NIKAD NE PRIČA o svom SUPRUGU!

Pevačica Karolina Gočeva poslednjih godina povukla se sa muzičke scene u Srbiji, ali je u rodnoj Makedoniji i dalje aktivna, redovno nastupa i bavi se muzikom. Ipak, svoj privatni život pokušala je da sačuva daleko od medija iako je srećna na emotivnom planu, a nedavno je obeležila i prvu godišnjicu braka.

Karolina Gočeva od svog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima, a to se nije promenilo do danas. U aprilu ove godine ona je napunila 38 godina, a prošle jeseni udala se za šest godina mlađeg izabranika - slikara Mihaila Korubina.

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. On je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana širom sveta. Međutim, Karolina detalje njihove veze, a potom i braka, nikada nije želela javno da otkriva jer želi da svoj privatan i ljubavni život zadrži isključivo u svoja četiri zida.

https://www.instagram.com/p/BZZBLTBj5Vm/?utm_source=ig_embed

Pre udaje, Karolina je često povezivana sa različitim muškarcima iz javnog sveta, ali ni to nikada nije želela da komentariše. Pevačica ne objavljuje provokativne i izazovne fotografije budući da nije pristalica istih, a mnogi komentarišu da sada izgleda lepše nego ikad.