Celebrity News

IZA LICA KRIJE BOL: Iako BLISTA NA SLICI, njena PORUKA RAZARA DUŠU (foto)

IZA LICA KRIJE BOL: Iako BLISTA NA SLICI, njena PORUKA RAZARA DUŠU (foto)

Folk pevačica Ana Sević objavila je fotogrfaiju na Instagramu na kojoj je sređena tip-top, ali i opis koji je veoma potresan.

Iako bi mnogi pomislili da uživa, u opisu je dodala da se iza osmeha krije tugu zbog svega što se desilo bivšem suprugu Darku Laziću:

- Fotografija je nastala pre par dana. Vama se verovatno cini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega sto se desilo. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom. Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje". Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja, kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke. Da li idem ili ne idem? Kao sto sam napisala u storiju pre neki dan,to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj zivot. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srecno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana. Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana... Od energije do reči - napisala je Ana Sević.

https://www.instagram.com/p/BpxxasFhK0E/