Celebrity News

Zbog porodice PODNOSILA veliku ŽRTVU: Nikol TEŠKO balansirala ulogu majke sa karijerom

Zbog porodice PODNOSILA veliku ŽRTVU: Nikol TEŠKO balansirala ulogu majke sa karijerom

Holivudska glumica Nikol Kidman otvoreno je priznala da se u životu odricala stvari koje voli zbog porodice.

Kidmanova (51) se susretala sa problemima sa kojima se sreće baš svaka zaposlena majka. Teško joj je bilo da napravi balans između karijere i porodičnog života.

Ona je danas majka desetogodišnje Sandej i sedmogodišnje Fejt koje je dobila u braku sa muzičarem Kitom Urbanom.

- Jednu stvar sam morala da naučim kao žena koja je kasnije postala majka i kao neko ko je imao karijeru i dvoje dece, a to je da sam morala da naučim da kažem ne u mnogim slučajevima - priča Nikol, a prenosi Dejli mejl.

- Želela sam da budem dobra majka i supruga, a to je značilo da sam se ponekad odricala stvari koje volim - iskrena je glumica.

Kidmanova, koja je ujedno i majka Izabeli (24) i Konoru (22) koje je usvojila dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, je vrlo srčana kada je porodica u pitanju i ne propušta momenat da svi budu zajedno na okupu.

- Moja najveća pasja je moja porodica, moja prva i jedina ljubav. Često nam ćerke prigovaraju da se Kit i ja stalno ljubimo - kaže ona.

- Najvažnije mi je da budem tu dok moje ćerke rastu i da budem sa suprugom - zaključuje Nikol i dodala da svu energiju dobija od Kita s kojim je u braku već 11 godina, a prema njenim rečima zaljubljeni su kao prvog dana.