Celebrity News

Novi početak: Marija Kilibarda kupila stan u centru Beograda

Autor: | 11/07/2017

Novi početak: Marija Kilibarda kupila stan u centru Beograda

Nešto više od mesec dana se priča o razvodu Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića. Voditeljka o tome ne priča ni u medijima, ali ni prijateljima, jer želi sama da prebrodi ovaj period. Slobodno vreme uglavnom provodi sa sestrom Jovanom, koja je Mariji pomogla u kupovini novog stana.

Marija Kilibarda ovim gestom potvrdila da se razvodi?!

- Jovana je arhitekta i kada je Marija odlučila da kupi stan, odmah se posavetovala sa sestrom. Oko šest meseci njih dve su razgledale mnoge stanove, a odabir je pao na jedan na Dorćolu. Mariji se veoma dopao jer je prostran i ima prostorija koliko joj je dovoljno. Stan je dvoiposoban i koštao je oko 90.000 evra - kaže za Blic izvor blizak voditeljki i dodaje:

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on May 9, 2017 at 12:53pm PDT

- Njih dve trenutno razmišlaju šta će promeniti u stanu, gde će koji nameštaj da stave i mogu vam reći da Mariji ovo baš prija. Marijina mama takođe ima stan na Dorćolu, pa je iz tog razloga ona pazarila nekretninu baš u blizini. Marija je toliko zaokupljena sređivanjem stana da skoro pa ne razmišlja o krahu braka sa Vladimirom. Marija je počela i da radi, pa vodi sa Dejanom Pantelićem emisiju "Letnjih 150 minuta". Rad joj prija, pogotovo što dugo nije imala angažman, pa sada uživa sa kolegama - objašnjava izvor.

Otkako su se pojavile priče u javnosti da se Marija razvodi od Vladimira Radmanovića, voditeljka se nije oglašavala. Ni u intervjuima koje je davala nije pričala o svom braku. Marija mudro ćuti o svemu, a njeni zabrinuti fanovi joj postavljaju pitanja na društvenim mrežama, ali ona ni na to ne odgovara.