Celebrity News

SAMO JE Ana Sević MOGLA DA UĐE KOD DARKA U ŠOK-SOBU: Sad je otkrila da je i NJU vodila sa sobom i ZAŠTO

SAMO JE Ana Sević MOGLA DA UĐE KOD DARKA U ŠOK-SOBU: Sad je otkrila da je i NJU vodila sa sobom i ZAŠTO

Ana Sević prvi put je javno je pričala o Darku Laziću i otkrila sve detalje u vezi sa odnosima sa porodicom Lazić, kao i sa njegovom devojkom Marinom Gagić.

- Marinu sam upoznala u bolnici i tamo sam je vodila svuda sa sobom. Gde god sam ja mogla da uđem, mogla je i ona. Moje dete će provoditi dosta vremena sa njom, nema potrebe da budemo u lošim odnosima. Mi smo krenuli svako svojim putem pre godinu dana - izjavila je Ana.

Ana Sević progovorila o OPTUŽBAMA DA SABOTIRA oporavak Darka Lazića: Najviše na svetu želim da se oporavi

- Ja nju ne poznajem, zaista ne znam kakva je u drugoj situaciji. Želim im da budu srećni, da on bude divan otac i da zaista imaju život kakav zaslužuju - rekla je Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alo.rs (@alo_novine) on Oct 24, 2018 at 3:06am PDT

Ana je rekla kako je Darku pre svega prijatelj i da će uvek biti tu za njega, te da se nada da će se sve završiti najbolje moguće.

- Sigurna sam da će sve biti kako treba i da će on posle ovoga postati ono što je njemu zapisano, a to je da bude čovek koji će uveseljavati narod i da nastavi da snima pesme koje ljudi vole i da bude broj jedan, jer tu je, samatram, njegovo mesto. On se lavovski bori sa svim što mu se dešava - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Darko i Ana razišli su se pre godinu dana, ali su i dalje u zakonitom braku i imaju četvorogodišnju ćerku Lorenu. Darko je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću i od tada se nalazi u KBC Zemun.