Celebrity News

Emili Blant je APSOLUTNA POBEDNICA stila zbog OVE HALJINE (foto)

Emili Blant je APSOLUTNA POBEDNICA stila zbog OVE HALJINE (foto)

Svakako da su tufne doprinele da se haljina popularne glumice istakne, ali to nije sve.

Sinoć je u Njujorku obeležena petnaestogodišnjica osnivanja CFDA/Vogue Fashion Fund manifestacije i tom pilikom glumice, modeli, It devojke kao i dizajneri izabrali su upečatljive kombinacije shodno prilici.

Prevashodno su vladale su ženstvene i lagane haljine, nežnih nijansi, ali ipak glumica porculanskog tena i plave kose dospela je u prvi plan, zavaljujući jednom vrlo sofisticiranom izdanju.

Emili Blant je blistala u beloj haljini brenda Khaite i tako je ostavila iza sebe all black izdanje Karlie Kloss, kao i Saru Paxton u zelenoj haljini dizajnerke Tanye Taylor.

Ali, krenimo redom...

Duga haljina sa rukavima, sečena je u struku i svoje pojačanje je dobila u asimetričnim završetcima plisirane suknje i crnim tufnama. Kreacija izgleda elegantno i sa retro prizvukom mode osamdesetih godina koja se posebno ogleda u obradi rukava.

Zvezda filmova The Devil Wears Prada i Edge of Tomorrow se opredelila za ljupke, ružičaste tonove rumenila i ruža i tako dopustila da ipak prirodna lepota dominira celokupnim izgledom, što je i inače njen beauty potpis, na kome joj mnoge kolegince, pored izuzetnog smodnog ukusa, takođe mogu pozavideti.