Celebrity News

Žizel Bundšen otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele!

Žizel Bundšen otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele!

Slavni brazilski top model Žizel Bundšen (38) je tokom svoje bogate karijere bila jedna od glavnih modela čuvenih "Viktorijinih anđela" između 1999. i 2006. godine.

Dok je mnogim manekenkama san da postanu deo anđela, najplaćenija manekenka je u jednom trenutku odlučila da napusti čuveno jato, a sada je prvi put otkrila zašto je to učinila.

- Prvih pet godina osećala sam se prijatno šetajući po pisti u donjem vešu, ali kako je vreme prolazilo postajalo mi je sve manje prijatno dok su me fotografisali samo u bikiniju ili tangi - otkrila je Žizel.

- Tražila sam rep, plašt ili krila, bilo šta, samo da bih se malo prekrila - napisala je Žizel u svojoj knjizi.

- Bila sam zahvalna kompaniji što mi je pružila velku šansu u životu i finansijsku sigurnost, ali bio je to period u životu kada više nisam bila sigurna da li želim da nastavim saradnju - zaključila je manekenka koja danas ima dvoje dece sa igračem NFL-a Tomom Brejdijem.

- Momenat kada je definitivno presekla bio je 2006. godine kada je u jednu čašu stavila dva papirića sa rečima DA i NE za nastavak saradnje. Izvukla je NE i to je bio kraj njenekarijere kao Viktorijinig anđela.