Celebrity News

Komšije Marijane Mićić otkrile DRUGAČIJU voditeljkinu stranu

Komšije Marijane Mićić otkrile DRUGAČIJU voditeljkinu stranu

Bomba koja je 16. oktobra eksplodirala ispod automobila "golf 4" kojim je u tom trenutku upravljao Nebojša Mićić, otac voditeljke "Pinkovih zvezdica" Marijane Mićić, greškom je postavljena pod njegov auto, a prava meta bombaša najverovatnije je pripadnik crnogorskog kriminalnog klana, piše Kurir.

Voditeljkine komšije kažu da je ovaj nemili događaj i te kako ostavio posledice na voditeljku. Iako o tome sa njima nije razgovarala, vidi se da je i dalje potresena.

- Srela sam Marijanu tih dana kad je eksplodirao automobil. Pričale smo, ali sam se snebivala da je o tome pitam. Međutim, videlo se da se sekira zbog oca i delovala je zabrinuto i nekako tužno u isto vreme.

Komšije nikada nisu videle da iko drugi dolazi kod Marijane i Miloša osim voditeljkinih bratanaca i nekoliko prijatelja.

- Ona s vremena na vreme dovodi decu, devojčicu i dečaka, čula sam da su joj to bratanci. Ponekad uveče čujemo smeh i buku kad im stigne društvo. Inače su tihi i mirni i baš deluju kao skladan par koji se voli i poštuje. Oboje rade, pa često nisu kod kuće. Miloša znam još od dečačkih dana - kaže jedna komšinica.

- Marijanu znam od kad smo se doselili u zgradu. Uvek se lepo javi i pozdravi i nas i decu - rekao je jedan gospodin ulazeći u zgradu sa tri sina, ističući je da je voditeljka smerna i povučena.

- Ta se nekad javi, a nekad ne. Kako je raspoložena, tako se i ponaša. Ide ulicom i gleda u telefon, a ne u ljude koje sreće. Nije našminkana, ni doterana i nikad nema lepu frizuru, za razliku od lepog izgleda u emisijama. Kao da je druga osoba - dobacila je jedna mlađa žena.

Upravnica zgrade otkrila je da su Marijana i njen dečko stan nasledili od njegove babe.

- Kad je baka umrla, Milošu je ostavila stan. Miloš i Marijana su ga pre dve godine i sredili po svom ukusu. Marijanu manje znam, ali je ona jedna fina, skromna i odmerena devojka, kakva baš treba Milošu koji je momak nesvakidašnje dobrote i divne prirode, a znam ga još od dečačkih dana kad je dolazio baki u posetu.