Celebrity News

Veljko kupuje stan PRED ŽENIDBU od 200.000 €, a evo gde...

Veljko kupuje stan PRED ŽENIDBU od 200.000 €, a evo gde...

Naslednik Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, koji se u junu sledeće godine ženi verenicom Bogdanom Rodić, odlučio je da kupi stan u kojem će da živi sa budućom suprugom, ekskluzivno saznaje Kurir.

Bokser i bivša košarkašica, po svemu sudeći, neće stanovati u vili njegove majke na Dedinju, već su u potrazi za odgovarajućom nekretninom u srcu prestonice u kojoj će sviti svoje porodično gnezdo.

- Veljko i Bogdana odlično funkcionišu i temeljno planiraju svadbu, ali i gde će živeti kada zvanično budu postali muž i žena. Jeste da su Arkanovom nasledniku i njegovoj dragoj širom otvorena vrata velelepne kuće na Dedinju u kojoj on živi sa majkom, sestrom Anastasijom, tetkom Lidijom, zetom Predragom i njihovim naslednicima, on ipak želi da kupi nekretninu koja će biti na njegovo ime. Naravno, Ceca bi volela da svi zajedno budu u njenoj kući, ali kako u svemu podržava svoju decu, tako će i naslednika podržati u želji da kupi stan - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Ražnatović za sada ima u opticaju tri lokacije: Beograd na vodi, Novi Beograd i Dedinje.

- To su delovi grada koji njemu najviše odgovaraju. Bogdani je svejedno i završnu reč o kupovini stana će imati Veljko. On još nije angažovao agenciju koja će mu pomoći u pronalaženju životnog prostora, ali to planira da učini posle novogodišnjih i božićnih praznika. Naravno, finansijski će mu u tome pomoći majka - tvrdi naš izvor.

Ono što je Ražnatoviću važno jeste da prostor ne bude manji od 100 kvadrata, a spreman je da iskešira preko 200.000 evra.

- Veljko želi da stan bude prostran. Važno im je i to da zgrada bude nova i da stan bude prazan, kako bi ga opremili po svojoj meri i želji - završava naš sagovornik.

Ekipa Kurira.rs pokušala je da stupi u kontakt sa sportistom, ali on nije odgovarao na njihove pozive.