Celebrity News

Srpkinja Maša ima dete sa ovim BEOGRAĐANINOM a sada svoju kćerku podiže sa Demi Mur (foto)

Srpkinja Maša ima dete sa ovim BEOGRAĐANINOM a sada svoju kćerku podiže sa Demi Mur (foto)

Vest da je Demi Mur posle tri propala braka u vezi sa ženom srpskog porekla uzburkala je kako svetsku tako i domaću javnost.

Slavna glumica navodno je već skoro tri godine u vezi sa Mašom Mandžukom, modnom stilistkinjom srpskog porekla.

Demi se zajedno sa Mašom stara o njenoj ćerkici Rumi Lou, koju je Mandžuka dobila pre dve godine sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre četiri godine srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

https://www.instagram.com/p/Bp4wq3JHZar/?utm_source=ig_embed

Ovaj uspešni Srbin otisnuo se u beli svet posle završenih studija sociologije u Beogradu i školovanje nastavio u Holandiji, gde i danas živi.

Kako je jednom prilikom izjavio za srpske medije, modom je počeo da se bavi kako bi pobegao od narkomanije.

https://www.instagram.com/p/Bj45T53AAkn/?utm_source=ig_embed

- Ja sam odrastao devedesetih godina, a to nisu bile srećne godine za detinjstvo. U modu sam pobegao od narkomanije jer je većina mojih prijatelja tada imala problem sa drogom. Da bih ubio vreme i radio nešto konstruktivno umesto destruktivno ja sam počeo da se bavim modom - izjavio je Bogomir i objasnio poreklo svog neobičnog imena i prezimena:

- Ime sam dobio po svom dedi, tačnije po dedinom bratu koji se zvao Bogomir Doringer. Bio je sin iz mešovitog braka između Austrijanca i moje prababe.