Celebrity News

Ana Kokić ISKRENO priznala ono što MUČI VEĆINU ŽENA

Ana Kokić ISKRENO priznala ono što MUČI VEĆINU ŽENA

Nije joj suđeno da bude mršava...

Zgodnoj Ani Kokić publika je na početku karijere dala nadimak "džepna venera", ali pevačica ne krije da joj je kako godine prolaze sve teže da održi savršenu liniju.

Kako je sama priznala, Ana uživa da sprema razne specijalitete, a još više voli da ih isprobava, zbog čega joj se desi da dobije koji kilogram. Zbog toga je često na dijetama, ali joj se najveća želja da smrša javlja u vreme praznika.

Stalno sam na dijetama i korigovanoj ishrani, konstantno moram da vodim računa o tome da li sam dovoljno fizički aktivna, jer mnogo volim da jedem. Uživam i da spremam hranu, podjednako kao što uživam da isprobavam razne strane specijalitete. Ni domaća kuhinja mi nije mrska, tako da jedino što mogu da zaključim jeste da mi nije suđeno da budem mršava. Što bi rekla jedna moja koleginica: "Umreću debela i srećna." Šalu na stranu, sve volim i ništa ne odbijam kada je o hrani reč - priča kroz smeh pevačica i dodaje da je odnedavno opet na dijeti.

- Danima sam praznog stomaka, jer sam ponovo na korigovanoj ishrani. Ljudi se obično tokom jeseni i zime ugoje, a ja sam jedina rešila da smršam - priča pevačica i otkriva da je njen suprug Nikola, koji igra vaterpolo u Rusiji, posebno izbirljiv kada je reč i hrani.

- Nikoli nedostaje domaća kuhinja, a svaki put kada se vidimo, pravim mu kuvana jela. On voli naša tradicionalna jela, na primer, grašak, pasulj, musaku i sve ono što nema tamo. Sa druge strane, ja najviše volim gibanicu i, kada bolje razmislim, volim da provodim vreme u kuhinji. Nisam čak ni od onih žena kojima teško pada da operu sudove posle ručka - priča pevačica, koja dan ne može da započne bez jutarnje kafe.

- Čak i kada imam obaveze ujutru, nikada mi se ne desi da izađem, a da ne popijem kafu. Ako baš nemam vremena da uživam u jutarnjem ritualu, skuvam kafu i ponesem je sa sobom. Tada je obično popijem u autu dok vozim - kaže Ana.