Celebrity News

Darko Lazić URADIO NEOČEKIVANU STVAR, OVO ne može da OPROSTI SEBI! (FOTO)

Darko Lazić URADIO NEOČEKIVANU STVAR, OVO ne može da OPROSTI SEBI! (FOTO)

Poznati folk pevač Darko Lazić već tri nedelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo rešio je da život uzme u svoje ruke.

Lazić je prvi put nakon dugo godina, imao vremena da razmisli o svim pogrešnim odlukama koje je doneo u životu, te je shvatio da je nepromišljenim ponašanjem povredio mnoge ljude oko sebe, ali i da je njegova porodica najviše ispaštala.

Zbog toga, Darko je tražio da ga u bolnici poseti svešteno lice, kako bi s njim razgovarao i kako bi od njega zatražio oproštaj za sve grehe.

- Darko je oduvek živeo brzo i sve što je želeo, morao je odmah da ostvari. Njegov pređašnji tempo života za mnoge je nezamisliv, jer je bio u stanju da danima ne spava i da ide sa svirke na svirku. Kada neko, ko ima suprugu i malo dete, može tako da živi, onda ništa ne treba da vas iznenadi, pa ni to da su njegova odsustva iz porodičnog doma često bila povezana s prekomernom upotrebom alkohola i droge. Uz takav stil života idu i lake žene, koje su se lepile na Lazića. Jednostavno, voleo je da živi za sve pare, što se kaže, ali nije želeo da ga supruga i dete gledaju u takvom stanju - kaže izvor blizak porodici Lazić i naglašava da je Darko u bolnici počeo da razmišlja o svemu što je pogrešno uradio u svom životu.

- U bolnici je, zapravo, prvi put nakon mnogo godina, ostao sam i prvi put mu se desilo da ima vremena da razmišlja o svemu što je uradio. Ali, kako to obično biva, ljudi u takvim situacijama razmišljaju samo o lošim izborima koji su napravili u životu, o lošim ljudima koji su ih povukli na pogrešnu stranu... Darko je danima doživljavao strašne psihičke lomove, a čak ni njegovi roditelji ni verenica Marina nisu mogli da rasteraju sive oblake koji se nadvili nad njim. Konstantno je mislio na ćerku Lorenu, koju dugo pre nesreće nije video i bilo mu je krivo što se ogrešio o dete, ali i o suprugu Anu. Obuzimao ga je stid kada bi se setio s kakvim se nemarom odnosio prema supruzi i ćerki, a sebi nije mogao da oprosti ni što je razočarao svoje roditelje - kaže izvor i objašnjava da je Darko, u nekoliko navrata, pokušao da razgovara s psihijatrom o tim problemima.