Celebrity News

LEPOTA U DOBROTVORNE SVRHE: Džesika u Valentino kreaciji zasenila koleginice! (foto)

LEPOTA U DOBROTVORNE SVRHE: Džesika u Valentino kreaciji zasenila koleginice! (foto)

Svetski poznate mame udružile su se zarad plemenitog cilja.

Afirmisane glumice okupile su se ovog vikenda na svečanosti "Baby2Baby" u cilju prikupljanja sredstava za ugroženu decu.

Na socijalnoj agendi subote koja je za nama, među najvažnijim je bilo humanitarno gala veče u Los Anđelesu.

Dženifer Garner, Keti Peri, Olivija Kulpo i Ejmi Adams, neke su od istaknutih dama koje su te večeri iskoristile svoj "glas" u dobrotvorne svrhe.

Jedna od najlepših lica u svetu kinematografije, Džesika Alba, član je odbora pomenute organizacije, a spekuliše se i da je izdvojila znatnu sumu novca kao donaciju.

U njenu unutrašnju lepotu nismo ni sumnjali, a evo kako je holivudska zvezda zasijala na glamuroznom eventu.

Za dizajn svečane crne haljine koja je izdvojila lepu glumicu zaslužan je kreator Pierpaolo Piccioli ispred modne kuće Valentino.

Model pripada Resort kolekciji za 2019, a svetlucavi detalji koji su sa ukusom izveženi na njoj nešto su što nismo videli već određeno vreme na gala prijemima.

Naramenice od tila prisutne su kao kontrast dekoltiranom izrezu zbog kojeg je Alba zračila seksipilom.

Make-up ove, uzgred rečeno, uspešne preduzetnice i osnivačice eco-friendly firme The Honest Company, bio je razoružavajući.

Svedeni glam podupreo je prirodnu gracioznost američke glumice, uz kosu koju je podigla i skupila kako bi na dostojanstven način ponela viseće dijamantske minđuše.

Torbica je prigodne pismo forme i srebrne boje, a Jimmy Choo cipele na potpeticu tek su se nazirale ispod providnog materijala haljine.