Celebrity News

SREĆA, SREĆA, RADOST: Porodila se Ivana Selakov, ĆERKI DALA NESVAKIDAŠNJE IME

SREĆA, SREĆA, RADOST: Porodila se Ivana Selakov, ĆERKI DALA NESVAKIDAŠNJE IME

Pevačici Ivani Selakov danas je verovatno najlepši dan u životu i dan koji je dugo čekala!

Naime, ona se danas porodila i na svet donela svoju naslednicu. Lepe vesti novopečena mama podelila je sa svima na Instagramu.

- Dobar dan svete! Ja se zovem Kruna Mirković. imam 3450 grama i 51 cm i već me mama i tata vole najviše na celom svetu - napisala je Ivana uz prvu fotografiju iz porodilišta na kojoj Kruna mamu i tatu drži za prste.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана 14. Нов 2018. у 6:20 PST

Ovaj post raznežio je sve pratioce koju su odmah počeli da šalju poruke i čestitaju srećnim roditeljima.

Podsetimo, Ivana je o svojoj najvećoj želji, da se ostavri u ulozi majke mnogo puta pričala, a želja joj se sada i ostavrila.

- Oboje se radujemo što je devojčica. Naročito ja, koja sam za to navijala od samog početka, dok je Peđi bilo svejedno iako je sada i on zbog toga presrećan. Kažu da su devojčice privrženije tati, a ja već vidim da će to biti pakao u kući. On kaže da će je tretirati kao princezu i da će obigravati oko nje, tako da ću ja morati da budem „loš policajac“ u svemu. Ipak, drago mi je što je devojčica. Ne znam šta bih radila s dečakom jer nisam neki sportski tip. S njom ću svašta raditi - rekla je nedavno pevačica za magazin "Story".

Podsećamo, Ivana je deset godina u vezi sa Peđom Mirkovićem, a iako su oboje zdravi ona je morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji koja joj je iz prvog puta uspela.