Celebrity News

NETRPELJIVOST PRESUDILA: Megan i Hari ODLAZE iz Kensingtonske palate, neće da žive pored Kejt i Vilijama

NETRPELJIVOST PRESUDILA: Megan i Hari ODLAZE iz Kensingtonske palate, neće da žive pored Kejt i Vilijama

Megan Markl i princ Hari trenutno žive u dvosobnom stanu koji se nalazi na posedu Kensingtonske palate. Iako se poslednjih meseci deo Palate renovira kako bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili prostraniji životni prostor, britanski mediji pišu da je par odlučio da napusti kraljevsko imanje.

Megan i Hari trebalo je ove jeseni da se presele u "Apartman 1", deo Kensingtonske palate koji ima čak 21 sobu i u čije je renoviranje uloženo 1,6 miliona dolara. Tako bi bili postali prve komšije Kejt Midlton i princa Vilijama, koji žive u "Apartmanu 1A".

Trenutno u "Apartmanu 1" žive vojvoda i vojvotkinja od Glostera, koji bi trrebalo da se presele u manju kuću i tako oslobode prostor mladom kraljevskom paru.

Međutim, šuška se da Megan i Hari zbog prinove koja stiže na proleće sledeće godine žele prostraniji dom, ali ne žele da žive u "Apartmanu 1". Tačnije, ne žele da žive blizu Kejt i Vilijama, što je ponovo pokrenulo glasine da jetrve nisu u dobrim odnosima.

- Hariju i Megan neophodan je veći prostor za život, ali ne žele da im prve komšije budu Kejt i Vilijam. Uskoro će prinčevi imati odvojene poslove i odvojene živote. Na kraju krajeva, zašto bi uopšte morali da žive u Kensingtonskoj palati? Imaju toliko drugih opcija, a i toliko novca da mogu sebi da kupe kuću u Londonu. Kejt i Megan žive potpuno drugačije živote - rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za britanski portal "Express".

Ako vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zaista odbiju da se presele u "Apartman 1", druga opcija mogao bi da bude kuća "Jork", koja se nalazi u okviru imanja Sandringam, u Norfoku, daleko od londonske gužve.

S druge strane, pojedini mediji navode da su Megan i Hari uzeli u zakup kuću u Kotsvoldsu na dve godine. Vila nosi naziv "Vestfild Lardž" i udaljena je od Londona 90 minuta.